Bilogiset -hoidot

HELSINKI

Plasmaprotein antiage hoito

1h 200€

Plasmaprotein antiage on ihoa nuorentava, ravitseva ja parantava hoito, jossa ihoon injektoidaan plasmaa. Plasma sisältää paljon tärkeitä komponentteja, jotka vaikuttavat ihon kuntoon, uusiutumiseen ja aineenvaihduntaan. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja on erityisesti tehokas kasvojen ja kaulan alueen juonteisiin, pigmenttihäiriöihin, arpiin ja tummiin silmänalusiin. Käytämme hoidossa konseptoitua Metod Estetikan omaa menetelmää, joka tutkimusten mukaan vaikuttaa parhaiten kollageenin tuotantoon ja ihon ravitsemiseen. Suosittelemme välttämään alkoholin ja rasvaisen ruoan käyttöä vähintään 2 päivää ennen hoitoa. Elimistöä on hyvä ravita tuoreilla kasviksilla, hedelmillä ja vedellä, jotta plasma olisi mahdollisimman ravinteikasta ja kirkasta. Hoitoa suositellaan vähintään 3 kerran sarjahoitona parhaimman tuloksen saavuttamiseksi.

Plasmaprotein (PRP) & Fibrinprotein PRF Mikroneulaus

aika? hinta?

Kolmen tekniikan hoito yhdistelmä. Lämpö avaa ihohuokoset jolloin hoitoa tehostetaan tehoampulleilla. Iontoforeesi varmistaa, että ravinteet imeytyvät suoraan ihon syvempään kerrokseen elektroporaatio tekniikalla tehtyjen mikrokanavien kautta. Kylmä vaihe taas sulkee aineet ihokudokseen ja supistaa ihohuokoset. Huippukylmä vaiheessa käydään -18c asteen lämpötilassa. Hoito aktivoi verenkiertoa, siloittaa rypyt ja kirkastaa kasvot, terävöittää ilmeen, sekä poistaa silmäpussit ja ylimääräisen turvotuksen leukalinjasta. Rauhoittaa ja hoitaa tulehtuneen ihon esim. akne ja rosacea, eli ruusufinni. Hoito soveltuu kaiken ikäisille.

Fibrinprotein (PRF) hoito

1h 339€

Fibrinprotein (PRF) on innovatiivinen hoito, joka uudistaa tehokkaasti ihoa ja sopii erityisesti arpien hoitoon. Hoidossa käytetään asiakkaan omaa verta, josta eristetään tarvittavat aktiiviaineet hoitoa varten.

Ota yhteyttä!