Vartalohoidot

HELSINKI

Vartalon kuorinta
& detox

45min 160€

Tehokas vartalon kuorinta ja nesteenpoisto samassa paketissa. Lopputulosksena sielä ja pehmeä iho.

 
 

Kryolypolyysi
- vartalon rasvanpoisto

40min alk. 290€

Vartalon muokkaus jäädyttämällä sitkeää rasvaa halutulta alueelta. Hoito alkaa ensin lämmittämällä hoidettava alue pehmittämään ihonalaista rasvakudosta, jonka jälkeen lämpötila viilenee -10c-asteeseen. Lopuksi alue lämmitetään uudestaan, jolloin vältetään ihon paleltumariskiä. Hoidon aikana värähtelevät sähköstimulaattorit aktivoivat mikroverenkiertoa, jonka tuloksena rasva liukenee nopeammin aineenvaihdunnan kautta pois. Sähköstimulaation ansioista hoidettava alue myös kiinteytyy samalla. Tuloksena hoikempi vartalo ja kiinteä iho. Tulokset ovat heti havaittavissa, mutta alue muokkautuu seuraavan 6-viikon ajan kunnes rasva on kokonaan liuennut. Hoidon voi toistaa tarvittaessa.

EMS-Lihasten muotoilu
& kiinteytys

45min 90€

EMS- lihasten kiinteytys ja muotoilu. EMS on lyhenne sanoista Electro Muscular Stimulation ja se tarkoittaa sähköistä lihasstimulaatiota. Harjoittelun aikana kaikki tärkeimmät lihasryhmät saadaan EMS-teknologian avulla aktivoitua samanaikaisesti. Tämä tarkoittaa sitä että EMS:n avulla pystymme tarjoamaan tehokkaimman mahdollisen harjoittelun vain 20 minuutissa, joka vastaa tunteja perinteistä voimaharjoittelua. EMS-lihastreenin avulla on saatu aikaan korkeatasoisia tuloksia, joita on vaikea saavuttaa tavanomaisilla harjoitusmenetelmillä. Treenimetodina EMS-treeni on yleistynyt 2000-luvun aikana maailmanlaajuisesti.

 
 

HIFU Liposonic vartalon rasvanpoisto ja kiinteytys

30min 250€ / 1 alue

Tehokkaaseen rasvanpoistoon ja ihon kiinteyttämiseen

 
tora-chu-_YbtbHrM-4g-unsplash

Käsien syväkosteuttava nuorennushoito

30min alk. 229€

Hoidossa kämmenselän ihoon imeytetään yksilöllisesti valittavia tehoaineita, jotka sisältävät hyaluronihappoa, solujen toimintaa aktivoivia vitamiineja, antioksidantteja ja peptidejä. Tehoaineet kuljetetaan ihoon pienin paikallisin pistoksin. Hoidon tuloksena on luonnollinen, kimmoisa ja nuorekkaampi iho. Ihon väri tasoittuu, iho napakoituu ja juonteet madaltuvat.

_DSF0637

Konsultaatio
.

30min 70€

Vartalon esteettisten hoitojen konsultaatio käynti. Konsultaation hinta vähennetään hoidosta.

Ota yhteyttä!