Leukalinjan muotoilu miehille

Leukalinjan muotoilu miehille

Hinta
460€
Kesto
45 min
Hyödyt
Varaa aika helposti netistä

Usein kysyttyä

Kenelle hoito sopii?

Leuakalinjan muotoilu täyteaineella sopii miehille, jotka haluavat korostaa maskuliinisia piirteitä, tasapainottaa kasvonpiirteitä tai parantaa ulkonäköään esteettisesti.

Miten hoito toimii?

Leukalinjan täyteainehoidossa käytetään yleisimmin hyaluronihappopohjaisia täyteaineita. Tämä hoito toteutetaan yleensä paikallispuudutuksessa. Menettely alkaa puhdistamalla leuan alue huolellisesti ja tarvittaessa paikallispuudutuksen antaminen. Tämän jälkeen täyteainetta ruiskutetaan tarkasti määriteltyihin kohtiin leuassa. Hoito vaatii tarkkaa osaamista ja suunnittelua, sillä pienetkin muutokset leuan voivat vaikuttaa ulkonäköön huomattavasti. Lopulliset tulokset ovat yleensä nähtävissä välittömästi hoidon jälkeen, mutta lopullinen muoto ja täyteaineen imeytyminen voivat viedä jonkin aikaa, usein muutamia viikkoja, jotta lopullinen tulos asettuu.

Sattuuko hoito?

Kivun kokeminen on aina henkilökohtaista. Teemme hoidon paikallispuudutuksessa, mutta kaikkea tuntoa ei saa pois. Käyttämämme täyteaineet myös sisältävät puudutetta, jotta hoito ja paraneminen olisi mahdollisimman kivutonta.

Missä tilanteessa hoitoa ei voida tehdä?

 • Yliherkkyys lidokaiinille
 • Influenssa- tai koronarokotuksiin liittyen varoaika on 2 viikkoa ennen ja jälkeen hoidon.
 • Roaccutan lääkitys
 • Autoimmuunisairaudet
 • Tulehdus hoidettavalla ihoalueella
 • Veren hyytymiseen vaikuttava sairaus- tai lääkitys
 • Keloiditaipumus
 • Tartuntataudit
 • Epilepsia
 • Alle 6 kk aikaisemmin tehty täyteainehoito eri valmisteella
 • Hoidettavan asiakkaan täytyy olla vähintään 18 vuotta täyttänyt.

Kauanko täyteainehoidon tulos kestää?

Täyteaineilla saavutettavat tulokset ovat väliaikaisia. Hyaluronihappo hajoaa hoitoa seuraavien kuukausien aikana hitaasti elimistön oman aineenvaihdunnan seurauksena. Entsyymi hajottaa hyaluronihapon ristisidokset, jolloin hyaluronihappo muuttuu vedeksi ja sokeriksi ja poistuu aineenvaihdunnan mukana. Yleensä tulokset kestävät useita kuukausia. Jopa yli vuoden. Kesto on kuitenkin aina yksilöllinen riippuen käytetystä täyteaineesta, asiakkaan iästä, aineenvaihdunnasta, kudostyypistä, elintasosta ja esim. lääkityksestä. Ensimmäisellä hoitokerralla tulokset saattavat olla lyhytaikaisempia, mutta hoitokertojen myötä tuloksen kesto pitenee. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen tulos on mahdollisesti uusittava halutun ja pitkäkestoisemman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Milloin voin palata normaaliin elämään?

Pistoshoidosta aiheutuu väliaikaisia sivuvaikutuksia, joita ovat punoitus, kihelmöinti, turvotus ja kuumotus ja aristus. Joskus neulan pisto voi aiheuttaa mustelmia osuessaan hiussuoneen. Harvoissa tapauksissa on raportoitu tulehdusreaktioista. Niihin on liittynyt hoitoalueen punoitusta, turvotusta ja kovettumista, mikä voi joskus vaikuttaa ympäröivään kudokseen.

Hikiliikuntaa ja saunomista on hyvä välttää 2 vrk ajan täyteainehoidon jälkeen. Lue lisää linkki: hoidon jälkeen

Lisätietoja

Metod Estetikassa olemme erikoistuneet monipuolisiin täyteainehoitoihin. Hoidoilla voidaan muotoilla ja korostaa sekä korjata nenän epäsymmetriaa todella merkittävästi. 

Leuankärjen täyteainehoidolla pyritään tasoittamaan epätasaisuuksia, lisäämään täyteläisyyttä tai hienosäätämään nenän muotoa esteettisistä syistä

 

Käytämme tutkittuja ja turvallisia täyteaineita, jotka mahdollistavat pitkäkestoisen tuloksen.

 

Sairaanhoitajan konsultaatiossa arvioidaan täyteaineiden soveltuvuus ja mietitään yhdessä asiakkaan tavoitteet.

Ota yhteyttä!