Plasmaprotein antiage hoito

Plasmaprotein antiage on ihoa nuorentava, ravitseva ja parantava hoito, jossa ihoon injektoidaan plasmaa.

 

Plasmaprotein antiage hoito

Plasmaprotein antiage on ihoa nuorentava, ravitseva ja parantava hoito, jossa ihoon injektoidaan plasmaa.

 
Hinta
200€
Kesto
1h
Hyödyt
Varaa aika helposti netistä

Usein kysyttyä

Mikä on PRP-hoito ja miten se toimii?

PRP-hoito on menetelmä, jossa käytetään potilaan omaa verihiutaleita rikasta plasmaa edistämään kudosten paranemista ja uudistumista. Verihiutaleet sisältävät kasvutekijöitä, jotka stimuloivat solujen uudistumista ja korjaamista.

Onko PRP-hoito turvallinen?

PRP-hoito on yleisesti turvallinen, koska se käyttää potilaan omaa verta, mikä vähentää allergioiden ja hylkimisreaktioiden riskiä. Kuten kaikissa lääketieteellisissä toimenpiteissä, on olemassa pieni riski infektiolle, verenvuodolle tai hematoomalle.

Kuinka kauan PRP-hoidon tulokset kestävät?

PRP-hoidon tulokset vaihtelevat potilaasta toiseen. Useimmat potilaat huomaavat parannuksia muutaman viikon kuluessa, ja tulokset voivat kestää useita kuukausia tai jopa vuoden.

Kuinka monta PRP-hoitoa tarvitaan?

Hoitojen määrä riippuu hoidettavasta alueesta ja potilaan yksilöllisistä tarpeista. Yleensä suositellaan 2-3 hoitokertaa 4-6 viikon välein, ja sen jälkeen ylläpitohoitoja tarpeen mukaan.

Lisätietoa

Plasmaprotein antiage on ihoa nuorentava, ravitseva ja parantava hoito, jossa ihoon injektoidaan plasmaa. Plasma sisältää paljon tärkeitä komponentteja, jotka vaikuttavat ihon kuntoon, uusiutumiseen ja aineenvaihduntaan. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja on erityisesti tehokas kasvojen ja kaulan alueen juonteisiin, pigmenttihäiriöihin, arpiin ja tummiin silmäalusiin. Metod Estetikassa käytämme hoidossa omaa menetelmää, joka tutkimusten mukaan vaikuttaa parhaiten kollageenin tuotantoon ja ihon ravitsemiseen. Suosittelemme välttämään alkoholin ja rasvaisen ruoan käyttöä vähintään 2 päivää ennen hoitoa. Elimistöä on hyvä ravita tuoreilla kasviksilla, hedelmillä ja vedellä, jotta plasma olisi mahdollisimman ravinteikasta ja kirkasta. Hoitoa suositellaan vähintään 3 kerran sarjahoitona parhaimman tuloksen saavuttamiseksi. Sarjahoito tehdään 2-3 viikon intervalleina. Seuraava sarjahoito voidaan tehdä 3-6kk jälkeen.

Ota yhteyttä!