Perustaja

_DSF9203

Renata Vuorijärvi

Hei, olen Renata Vuorijärvi.
 
Vuonna 2016 perustin yrityksen nimeltä Medistep Oy. Sen perustamisen jälkeen olen pyrkinyt yhdistämään moderneja teknisiä ratkaisuja perinteisiin hoitomenetelmiin, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista hoitoa. Olen valmistunut Helsingin terveydenhoitoalan oppilaitoksesta 2009, ja kohta
15-vuotisen urani aikana olen erikoistunut haavahoitoon, diabetes-jalkahoitoon sekä kuntoutukseen.
 
Olen energinen yrittäjä, ja intohimonani on jatkuvasti kehittää ja uudistaa terveydenhuollon alaa. Medistep Oy:n palvelut kattavat sekä perinteisen hoidon että viimeisimmän teknologian, mikä takaa asiakkaillemme tehokkaat ja laadukkaat hoidot. Vahvuuteni piilee paitsi ammattitaidossani myös kyvyssäni rakentaa luottamuksellisia ja kestäviä suhteita asiakkaisiini.
 
Olemme myös laajentaneet palvelutarjontaamme esteettiseen hoitoon uuden brändimme, Metod Estetika, kautta. Tämä uusi aluevaltaus yhdistää taiteellisen näkökulmani ja ammattitaitoni, tarjoten asiakkaillemme kattavia ja korkealaatuisia esteettisiä hoitopalveluita.
 
Luova ajattelu ja taide ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Ne auttavat minua näkemään ongelmat ja haasteet eri tavalla ja löytämään niihin innovatiivisia ratkaisuja. Joka päivä pyrin auttamaan asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla ja ratkomaan heidän ongelmansa empaattisesti ja ammattitaitoisesti.
 
Olen ylpeä siitä, mitä olen saavuttanut Medistep Oy:n kanssa, mutta tiedän myös, että matkani on vasta alussa. Toivon, että voimme yhdessä löytää parhaat mahdolliset ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi.
 
_DSF9098

Karolina Beirad

Moikka, olen Karolina! Olen valmistunut kätilöksi Suomessa vuonna 2019 ja tällä hetkellä kätilötyön ohella tarjoan esteettisiä ja medikaalisia laitehoitoja Helsingissä Metod Estetikassa.

 

Olen työskennellyt kätilönä Helsingin yliopistollisessa sairaalassa raskaanaolevien osastolla ja synnytyssalissa. Kätilön työssä pääsin kehittämään tärkeitä ammatillisia ja työelämän taitojani, kuten asiakkaiden tarpeiden huomioimista, tarkkaa yksityiskohtiin paneutumista ja tiimissä toimimista. Perheiden tukeminen heidän elämänsä merkittävissä hetkissä oli minulle äärimmäisen palkitsevaa ja motivoivaa.

Kuitenkin, tiedonhalu luonnosta ja ihmiskehosta kasvoi ja siksi vuonna 2021 aloitin biologian opinnot yliopistossa. Bio- ja ympäristötieteen opintojen myötä olen päässyt syvemmälle ymmärtämään, miten iho ja keho toimivat biologisella tasolla. Tämä tieto on inspiroinut minua entistä enemmän tutkimaan mahdollisuuksia hoitaa ihoa ja kehoa erilaisilla menetelmillä. Siksi myös aloitin uuden matkan yrittäjänä estetiikan alalla. Jatkuva oppiminen onkin yksi tärkeimmistä arvoistani.

 

Estetiikka on minulle enemmän kuin pelkästään kauneuden tavoittelu. Se on tapa korostaa ja vaalia omaa ainutlaatuista kauneutta, ja samalla tukea kehon terveyttä ja hyvinvointia. Uskon vahvasti siihen, että hyvin hoidettu iho ja keho voivat lisätä itsevarmuutta ja hyvinvointia. Olen työssäni tarkka sekä huomioin aina asiakkaan lähtötilanteen, toiveet ja turvallisuuden. Pyrin aina saavutamaan luonnollisia ja harmonisia lopputuloksia. 

 

Töiden ja opintojen ohella olen intohimoinen taiteilija, joka löytää inspiraatiota taideteoksista, luonnosta, eläimistä ja muodista. On ollut mahtavaa tulla mukaan Metod Estetikan toimintaan ja päästä kokeneen ja ammattitaitoisen Renata Vuorijärven kollegaksi. Omistautumisella ja luovuudella uskon, että mahdollisuudet ovat rajattomat, ja odotan innolla, minne tämä matka minut johdattaa.

Ota yhteyttä!