Hiustenkasvua stimuloiva hoito PRP sarjahoito

Hiustenkasvua stimuloiva hoito PRP sarjahoito

Hinta
600€
Kesto
45 min
Hyödyt
Varaa aika helposti netistä

Usein kysyttyä

Kenelle hoito sopii?

Hiustenkasvua stimuloiva hoito PRP:llä sopiit miehille, jotka haluavat parantaa hiustenkasvuaan, hidastaa hiustenlähtöä, vahvistaa hiuksiaan sekä hoitaa hiuspohjaa luonnollisilla aktiivi-aineilla.

Miten hoito toimii?

Miesten hiustenkasvua stimuloiva injektiohoito perustuu yleisesti kasvutekijöiden PRP (platelet-rich plasma) käyttöön, jota ruiskutetaan hiuspohjaan. Hoidon aikana asiakkaasta, esimerkiksi kyynärtaipeesta, otetaan pieni määrä verta putkeen, joka laitetaan sentrifuugiin. Sentrifuugin toiminto erottaa plasman ja veren toisistaan. Valmis plasma kerätään varovasti ruiskuun ja tämän jälkeen se on valmis injektoitavaksi. PRP:n aktiiviaineet edistävät verenkiertoa ja ravinteiden kulkeutumista hiusrakkuloihin, mikä voi aktivoida hiustenkasvua, vahvistaa hiuksia ja hidastaa hiustenlähtöä. Tämä stimuloi hiusrakkuloita tuottamaan vahvempia ja terveempiä hiuksia. Hoito perustuu siten kehon luonnollisiin prosesseihin, jotka voivat edistää hiustenkasvua ja parantaa hiuspohjan terveyttä.

Sattuuko hoito?

Kivun kokeminen on aina henkilökohtaista. Teemme hoidon tarvittaessa paikallispuudutuksessa, mutta kaikkea tuntoa ei saa pois. Varmistamme koko hoidon aikana, että asiakas ei tunne voimakasta kipua.

Missä tilanteessa hoitoa ei voida tehdä?

 • Yliherkkyys lidokaiinille
 • Influenssa- tai koronarokotuksiin liittyen varoaika on 2 viikkoa ennen ja jälkeen hoidon
 • Roaccutan lääkitys
 • Autoimmuunisairaudet
 • Tulehdus hoidettavalla ihoalueella
 • Veren hyytymiseen vaikuttava sairaus- tai lääkitys
 • Keloiditaipumus
 • Tartuntataudit
 • Epilepsia
 • Alle 6 kk aikaisemmin tehty täyteainehoito eri valmisteella
 • Hoidettavan asiakkaan täytyy olla vähintään 18 vuotta täyttänyt.

Milloin tulokset alkavat näkyä?

Hiustenkasvua stimuloivien injektiohoitojen vaikutus kestää yleensä yksilöllisesti. Joillakin vaikutukset voivat näkyä muutaman kuukauden sisällä hoidosta ja jatkua useiden kuukausien ajan, kun taas toisilla voi kestää kauemmin.

Sarjahoitona suositellaan usein siksi, että jatkuva hoito saattaa tuottaa parempia ja pitkäkestoisempia tuloksia. Tämä johtuu siitä, että hiusten kasvu ja terveys voivat vaatia toistuvia hoitoja ylläpitääkseen saavutetut tulokset. Sarjahoitona annetut injektiot voivat stimuloida hiusrakkuloita jatkuvasti ja ylläpitää paremmin hiusten terveyttä sekä kasvua ajan mittaan. Lisäksi se voi auttaa vähentämään hiustenlähtöä pitkäaikaisemmin. Yksilölliset hoitotarpeet ja tavoitteet otetaan huomioon, kun suunnitellaan sarjahoitojen määrää ja aikaväliä.

Milloin voin palata normaaliin elämään?

Hiustenkasvua stimuloivien injektiohoitojen vaikutus kestää yleensä yksilöllisesti. Joillakin vaikutukset voivat näkyä muutaman kuukauden sisällä hoidosta ja jatkua useiden kuukausien ajan, kun taas toisilla voi kestää kauemmin.

Pistoshoidosta aiheutuu väliaikaisia sivuvaikutuksia, joita ovat punoitus, kihelmöinti, turvotus ja kuumotus ja aristus. Joskus neulan pisto voi aiheuttaa mustelmia osuessaan hiussuoneen. 

Hikiliikuntaa  ja saunomista on hyvä välttää 2 vrk ajan täyteainehoidon jälkeen. Hiukset/hiuspohjaa voi pestä vasta seuraavana päivänä hoidosta. 

Lue lisää linkki: hoidon jälkeen

Lisätietoja

PRP-hoito hiustenkasvun stimuloinnissa on innovatiivinen menetelmä, joka käyttää potilaan omaa rikastettua veriplasmaa. Tässä menetelmässä potilaalta otetaan verinäyte, josta eristetään verihiutaleet ja kasvutekijät. Näitä aktiivisia ainesosia ruiskutetaan sitten hiuspohjaan, missä ne voivat stimuloida hiustenkasvua ja parantaa hiuspohjan terveyttä.

PRP-hoidon tavoitteena on edistää hiusten kasvua, vahvistaa hiuksia ja hidastaa hiustenlähtöä. Kasvutekijät auttavat verenkierron lisäämisessä hiuspohjassa ja ravinteiden toimittamisessa hiusrakkuloihin, mikä voi tukea terveempää ja vahvempaa hiustenkasvua.

Yksi PRP-hoidon etuista on sen luonnollisuus: se käyttää potilaan omaa verta, mikä vähentää allergisia reaktioita tai haittavaikutuksia. Tämä hoitomuoto on myös suhteellisen lempeä ja ei-invasiivinen, mikä houkuttelee niitä, jotka haluavat parantaa hiustensa kuntoa ilman voimakkaampia tai kirurgisia toimenpiteitä.

Ota yhteyttä!