HydroPDRN Syväkosteuttava Hoito - virkistävä anti aging hoito

Hydro PDRN on tehokas anti-aging-ratkaisu, joka kosteuttaa ihoa, parantaa sen sävyä ja kimmoisuutta sekä antaa välittömän terveen hehkun.

 

Hydro PDRN Syväkosteuttava & virkistävä anti aging hoito

Hydro PDRN on tehokas anti-aging-ratkaisu, joka kosteuttaa ihoa, parantaa sen sävyä ja kimmoisuutta sekä antaa välittömän terveen hehkun.

 
Hinta
alk. 240€
Kesto
30min.

Hyödyt

  • Ihon uudistuminen
  • Kosteuden lisääminen
  • Ryppyjen ja juonteiden vähentäminen
  • Ihon kimmoisuuden parantaminen
  • Pigmenttimuutosten korjaus
  • Ihon suojakerroksen vahvistaminen
  • Heleyden lisääminen
  • Akneaarpien näkyvyyden pienentäminen
  • Tulehdusten vähentäminen
  • Paranemisprosessien nopeuttaminen
Varaa aika helposti netistä

 

Lisätietoa

Hoidossa yhdistyvät tehokkaimmat elvyttävät ainesosat polynukleotidit (PDRN), niasiiniamidi ja hyaluronihappo. Hydro PDRN on tehokas anti-aging-ratkaisu, joka kosteuttaa ihoa, parantaa sen sävyä ja kimmoisuutta sekä antaa välittömän terveen hehkun. PDRN (polydeoksiribonukleotidi) on lohesta saatua DNA:ta, joka on elävässä kehossa esiintyvää regeneratiivista aktiivista materiaalia. Tämä tukee uuden kudoksen muodostumista ja auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta.

Usein kysyttyä​

Mikä on HYDRO PDRN hoito?

HYDRO PDRN on ihonhoitomenetelmä, joka yhdistää polynukleotidit (PDRN), niasiiniamidin ja hyaluronihapon. Se on suunniteltu uudistamaan ihoa, lisäämään kosteutta, parantamaan kimmoisuutta ja antamaan ihon hehkua.

Mitkä ovat hoidon päähyödyt?

Hoidon päähyödyt sisältävät ihon uudistumisen, kosteuden lisäämisen, ryppyjen ja juonteiden vähentämisen, ihon sävyn tasoittamisen, tulehdusten lievittämisen, ihon suojakerroksen vahvistamisen ja hehkun lisäämisen.

Onko hoito kivulias?

Useimmat asiakkaat kokevat hoidon suhteellisen kivuttomaksi tai vain lievästi epämiellyttäväksi. Tämä voi vaihdella yksilöittäin.

Kuinka monta hoitokertaa tarvitaan?

Hoitomäärä voi vaihdella henkilökohtaisista tarpeista ja tavoitteista riippuen. Usein suositellaan sarjahoitoa, joka koostuu useammasta hoitokerrasta.

Kuinka kauan tulokset kestävät?

Tulokset voivat vaihdella yksilöllisesti, mutta monet asiakkaat huomaavat parannuksia ihon ulkonäössä jo ensimmäisten hoitokertojen jälkeen. Tulokset voivat kestää useita kuukausia ja niitä voidaan ylläpitää toistuvilla hoidoilla.

Onko hoito turvallinen?

HYDRO PDRN hoito on yleisesti turvallinen, kun sen suorittaa koulutettu ammattilainen. Kuitenkin, kuten kaikissa hoidoissa, on joitakin mahdollisia riskejä, joista hoitava ammattilainen voi neuvoa.

Kuinka nopeasti toipuu hoidon jälkeen?

Toipumisaika on yleensä lyhyt, ja useimmat asiakkaat voivat jatkaa normaaleja päivittäisiä toimintojaan heti hoidon jälkeen.

Voiko hoitoa yhdistää muiden ihonhoitomenetelmien kanssa?

Kyllä, HYDRO PDRN hoitoa voidaan usein yhdistää muiden ihonhoitomenetelmien kanssa.

Kuka ei ole sopiva ehdokas tälle hoidolle?

HYDRO PDRN hoitoa ei ehkä suositella tietyille henkilöille, kuten raskaana oleville, imettäville äideille tai henkilöille, joilla on tiettyjä terveydentiloihin liittyviä vasta-aiheita. On tärkeää keskustella mahdollisista terveysrajoituksista hoitajasi kanssa. 

Ota yhteyttä!