Signature -hoidot

HELSINKI

Metod Estetika Signature hoidot ovat ainutlaatuisia hoitomenetelmiä.

_DSF0190

Hydro Glow ihoa elvyttäva ja ravitseva hoito

1 h 260 €

Hoidossa ihoon imeytetään yksilöllisesti valittavia tehoaineita, jotka sisältävät hyaluronihappoa, solujen toimintaa aktivoivia vitamiineja, antioksidantteja ja peptidejä. Tehoaineet kulietetaan ihon eri kerroksiin hydrapen hoitolaitteella. Aine valitaan ihotyypin mukaan Hoitojen tuloksena on luonnollinen, kimmoisa ja nuorekkaampi iho. Ihon väri tasoittuu, iho napakoittaa ja alkavat juonteet madaltuvat. Anti-age-vaikutusten lisäksi myös nuorempi iho hyöty hoitojen elvyttävastà ja ihon hyvän kunnon lläpitavasta tehosta. Hoidolla saadaan usein näkyviä tuloksia jo yhden hoitokerran jälkeen. Pitkäkestoisimmat ja merkittävimmät tulokset saadaan 3-5 kerran sarjahoidolla, jolloin hoidot tehdään 2-4 viikon välein.

Terra Novo - Lämpö, Huippukylmä & lontoforeesi kasvohoito

45 min 245 €

Kolmen tekniikan hoito yhdistelmä. Lämpö avaa ihohuokoset jolloin hoitoa tehostetaan tehoampulleilla. Iontoforeesi varmistaa, että ravinteet imeytyvät suoraan ihon syvempään kerrokseen elektroporaatio tekniikalla tehtyjen mikrokanavien kautta. Kylmä vaihe taas sulkee aineet ihokudokseen ja supistaa ihohuokoset. Huippukylmä vaiheessa käydään -18c asteen lämpötilassa. Hoito aktivoi verenkiertoa, siloittaa rypyt ja kirkastaa kasvot, terävöittää ilmeen, sekä poistaa silmäpussit ja ylimääräisen turvotuksen leukalinjasta. Rauhoittaa ja hoitaa tulehtuneen ihon esim. akne ja rosacea, eli ruusufinni. Hoito soveltuu kaiken ikäisille.

HydroPDRN Syväkosteuttava Hoito - virkistävä anti aging hoito

20 min - 40 min alkaen 240 €

Hoidossa yhdistyvät tehokkaimmat elvyttävät ainesosat polynukleotidit (PDRN), niasiiniamidi ja hyaluronihappo. Hydro PDRN on tehokas anti-aging-ratkaisu, joka kosteuttaa ihoa, parantaa sen sävyä ja kimmoisuutta sekä antaa välittömän terveen hehkun. PDRN (polydeoksiribonukleotidi) on lohesta saatua DNA:ta, joka on elävässä kehossa esiintyvää regeneratiivista aktiivista materiaalia. Tämä tukee uuden kudoksen muodostumista ja auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta.

1 h 30 min n680 €

HIFU Multipuls, 3-tehoinen hoito kasvojen ja kaulan kiinteyttämiseen ja kohotukseen ​

Signature Hifu hoito yhdistettynä CryoDerma kasvojenhoitoon. Hifu-hoidon toimintaperiaate on kollageenin stimulointi. Hoitopäätä käytetään tarkasti valitun alueen käsittelyyn, jolloin se lähettää korkeataajuisia ultraääni-aaltoja ihon sisään. Nämä aallot aiheuttavat lämpöä ja stimuloivat kollageenin tuotantoa, joka on ihon tukirakennetta ylläpitävä proteiini. Kun uutta kollageenia muodostuu, se auttaa kiinteyttämään ihoa ja parantamaan sen rakennetta. Hifu-hoito on yleensä melko nopea ja kivuton toimenpide, verrattuna pistoshoitoihin. Hoidon tulokset ovat nähtävissä välittömästi, mutta lopulliset ja maksimaaliset tulokset näkyvät yleensä muutaman viikon tai kuukauden kuluttua hoidosta, kun uusi kollageeni on muodostunut ja iho on kiinteytynyt. CryoDerma hoidon etuja Hifu hoidon jälkeen ovat: ihon viilentäminen ja rauhoittamien, kiinteyttäminen, ryppyjen ja juonteiden tasoitus, ihonpinnan ja ihonvärin kirkastaminen. Myös aknen hoidon tuki sekä ihon tulehdusten lievittäminen.

Laihdutushoito pistoshoitona

30 min 290 €

Näläntunnetta hillitsevä pistoshoito, josta apua mm. laihduttamiseen. Vähentää näläntunnetta ja makeanhimoa. Pistoshoito tehdään korvan näläntunto akupunktiopisteeseen. Hoidossa käsitellään molemmat korvat.

_DSF0395

Emättimen HIFU-Kiinteytys/ Vaginal rejuvenation treatment

30 min 390€

Tehokas hoito emättimen seinämän kiinteytykseen, virtsankarkailuun, tulehduksiin ja kuivuuteen. Vaikuttaa myös positiivisesti intiimielämään.

Kokonaisvaltainen kasvojen nuorennus-käsittely

4-hoidon yhdistelmähoitopaketti alkaen 1448 €

Tarkasti valikoitu ja kehitetty kasvoien kokonaisvaltainen nuorennushoito, jossa yhdistyvat eri late- ja pistoshoito menetelmät sekä ryppyjenhoitokäsittely pistoksella. Hoito sisältaä Metod E. Signature Hifu- koko kasvoien ia kaulan käsittelyn, kasvojen pintakäsittelyn mikroneulaus (morpheus), tai hydrapen menetelmällä sekä kasvojen muotoilun hyaluronihapolla posket, leuka, leukalinja, sekä nasolabiaalijuonteet. Lisäksi kolmen alueen ryppyjenhoidon pistoksella.

_DSF0644

Konsultaatio

30 min 70 €

Esteettisten hoitojen ja medikaalisten laitehoitojen 30min konsultaatio. Suosittelemme erityisesti ensimmäistä kertaa hoitoon tuleville. Käynti ei velvoita mihinkään, mutta konsultaatiosta maksettu hinta vähennetään varatusta esteettisestä tai medikaalisista laitehoidoista.

Ota yhteyttä!