Nenän muotoilu miehille

Nenän muotoilu miehille

Hinta
260€
Kesto
45 min
Hyödyt
Varaa aika helposti netistä

Usein kysyttyä

Kenelle nenän muotoilu täyteaineella sopii?

Nenän muotoilu täyteaineella soveltuu niille, jotka etsivät ei-kirurgista tapaa muokata nenän ulkonäköä. Yleisesti se hyödyttää henkilöitä, joilla on pieniä epätasaisuuksia, toive symmetriasta tai halu hienovaraisiin muutoksiin nenässään.

Miten hoito toimii?

Nenän täyteainehoidossa käytetään yleisimmin hyaluronihappopohjaisia täyteaineita. Tämä hoito toteutetaan yleensä paikallispuudutuksessa. Menettely alkaa puhdistamalla nenäalue huolellisesti ja tarvittaessa paikallispuudutuksen antaminen. Tämän jälkeen täyteainetta ruiskutetaan tarkasti määriteltyihin kohtiin nenässä. Hoito vaatii tarkkaa osaamista ja suunnittelua, sillä pienetkin muutokset nenän rakenteessa voivat vaikuttaa ulkonäköön huomattavasti. Lopulliset tulokset ovat yleensä nähtävissä välittömästi hoidon jälkeen, mutta lopullinen muoto ja täyteaineen imeytyminen voivat viedä jonkin aikaa, usein muutamia viikkoja, jotta lopullinen tulos asettuu.

Sattuuko hoito?

Kivun kokeminen on aina henkilökohtaista. Teemme hoidon paikallispuudutuksessa, mutta kaikkea tuntoa ei saa pois. Käyttämämme täyteaineet myös sisältävät puudutetta, jotta hoito ja paraneminen olisi mahdollisimman kivutonta.

 

Missä tilanteessa hoitoa ei voida tehdä?

 

 • Yliherkkyys lidokaiinille
 • Influenssa- tai koronarokotuksiin liittyen varoaika on 2 viikkoa ennen ja jälkeen hoidon.
 • Roaccutan lääkitys
 • Autoimmuunisairaudet
 • Tulehdus hoidettavalla ihoalueella
 • Veren hyytymiseen vaikuttava sairaus- tai lääkitys
 • Keloiditaipumus
 • Tartuntataudit
 • Epilepsia
 • Alle 6 kk aikaisemmin tehty täyteainehoito eri valmisteella
 • Hoidettavan asiakkaan täytyy olla vähintään 18 vuotta täyttänyt.

Kauanko täyteainehoidon tulos kestää?

Täyteaineilla saavutettavat tulokset ovat väliaikaisia. Hyaluronihappo hajoaa hoitoa seuraavien kuukausien aikana hitaasti elimistön oman aineenvaihdunnan seurauksena. Entsyymi hajottaa hyaluronihapon ristisidokset, jolloin hyaluronihappo muuttuu vedeksi ja sokeriksi ja poistuu aineenvaihdunnan mukana. Yleensä tulokset kestävät useita kuukausia. Jopa yli vuoden. Kesto on kuitenkin aina yksilöllinen riippuen käytetystä täyteaineesta, asiakkaan iästä, aineenvaihdunnasta, kudostyypistä, elintasosta ja esim. lääkityksestä. Ensimmäisellä hoitokerralla tulokset saattavat olla lyhytaikaisempia, mutta hoitokertojen myötä tuloksen kesto pitenee. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen tulos on mahdollisesti uusittava halutun ja pitkäkestoisemman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Milloin voin palata normaaliin elämään?

Pistoshoidosta aiheutuu väliaikaisia sivuvaikutuksia, joita ovat punoitus, kihelmöinti, turvotus ja kuumotus ja aristus. Joskus neulan pisto voi aiheuttaa mustelmia osuessaan hiussuoneen. Huulissa on paljon hiussuonia ja hermoja. Harvoissa tapauksissa on raportoitu tulehdusreaktioista. Niihin on liittynyt hoitoalueen punoitusta, turvotusta ja kovettumista, mikä voi joskus vaikuttaa ympäröivään kudokseen.

Hikiliikuntaa ja saunomista on hyvä välttää 2 vrk ajan täyteainehoidon jälkeen. Lue lisää linkki: hoidon jälkeen

Lisätietoja

Metod Estetikassa olemme erikoistuneet monipuolisiin täyteainehoitoihin. Hoidoilla voidaan muotoilla ja korostaa sekä korjata nenän epäsymmetriaa todella merkittävästi. 

Nenän täyteainehoidolla pyritään tasoittamaan epätasaisuuksia, lisäämään täyteläisyyttä tai hienosäätämään nenän muotoa esteettisistä syistä

 

Käytämme tutkittuja ja turvallisia täyteaineita, jotka mahdollistavat pitkäkestoisen tuloksen.

 

Sairaanhoitajan konsultaatiossa arvioidaan täyteaineiden soveltuvuus ja mietitään yhdessä asiakkaan tavoitteet.

Ota yhteyttä!