Plasmaprotein (PRP) & Fibrinprotein PRF Mikroneulaus

Plasmaprotein (PRP) & Fibrinprotein PRF Mikroneulaus

Hinta
??€
Kesto
?h
Hyödyt
Varaa aika helposti netistä

Usein kysyttyä

Mikä on mikroneulaus?

Mikroneulaus on ihonhoitomenetelmä, jossa käytetään pieniä neuloja luomaan ohuita mikrokanavia ihon pintaan. Tämä prosessi stimuloi ihon luonnollista paranemisprosessia ja edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Sattuuko mikroneulaus?

Mikroneulaus voi tuntua hieman epämukavalta, mutta se ei yleensä ole erityisen kivuliasta. Usein käytetään paikallispuudutetta vähentämään epämukavuutta hoidon aikana.

Kuinka kauan toipuminen kestää?

Toipumisaika vaihtelee henkilöittäin, mutta yleensä iho paranee muutamassa päivässä. Joillekin voi ilmetä lievää punoitusta tai turvotusta heti hoidon jälkeen, mutta nämä oireet häviävät yleensä nopeasti.

Kuinka monta hoitokertaa tarvitaan näkyviin tuloksiin?

Tulokset voivat vaihdella, mutta usein suositellaan sarjaa hoidettavia istuntoja (yleensä 3-6) saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset. Hoitojen välinen aika on yleensä 4-6 viikkoa.

Voiko mikroneulausta tehdä kotona?

Vaikka kotona tehtävät mikroneulausrullat ovat saatavilla, ammattilaisten suorittama hoito on turvallisempi ja tehokkaampi vaihtoehto, sillä se minimoi infektioriskin ja mahdollistaa tarkemman neulan syvyyden hallinnan.

Mitkä ovat mahdolliset sivuvaikutukset?

Yleisimpiä sivuvaikutuksia ovat punoitus, turvotus ja harvinaisissa tapauksissa mustelmat. Infektioriski on olemassa, erityisesti jos hoitoa ei suoriteta asianmukaisesti.

Kuka ei sovellu mikroneulaushoitoon?

Ihmiset, joilla on aktiivisia ihoinfektioita, tulehduksia tai vakavia akneja, sekä ne, jotka paranevat huonosti tai käyttävät tiettyjä lääkkeitä, kuten verenohennuslääkkeitä, eivät ehkä sovellu mikroneulaushoitoon.

Ota yhteyttä!