Kasvojen hoito täyteaineella

Kasvojen muotoilu pistoshoidolla.

 

Kasvojen hoito täyteaineella

Kasvojen muotoilu pistoshoidolla.

 
Hinta
alkaen 290€/1ml
Kesto
45 min
Hyödyt
Varaa aika helposti netistä

Usein kysyttyä

Miten varaudun ennen hoitoa?

Vähintään kolme päivää ennen hoitoa on hyvä jättää omega-3  rasvahappovalmisteet pois, sekä muut verta ohennusta aiheuttavat lääkkeet ja lisäaineet kuten Chia-siemenet.

Mikäli tiedät sairastavasti huuliherpestä neulanpistot voivat saada sen puhkeamaan uudelleen. Ennaltaehkäisynä asikloviiri 600 mg täyteainehoidon yhteydessä ja lääkkeen annosteluohjeen mukaisesti kolmen päivän ajan käsittelystä. Tulehduskipulääkkeet kuten burana voivat lisätä mustelmia hoidon jälkeen. Mikäli mahdollista, älä ota tulehduskipulääkettä pistospäivänä, äläkä kahteen päivään hoidon jälkeen.

On hyvä huomioida, että hoidetulla alueella voi esiintyä punoitusta ja turvotusta. Lopullinen tulos on arvioitavissa 2 viikkoa täyteaineen laiton jälkeen.

Missä tilanteessa hoitoa ei voida tehdä?

 • Jos olet raskaana tai imetät, täyteainehoito voidaan suorittaa vasta imetyksen lopettamisen jälkeen.

 • Yliherkkyys lidokaiinille

 • Influenssa- tai koronarokotuksiin liittyen varoaika on 2 viikkoa ennen ja jälkeen hoidon.

 • Roaccutan lääkitys

 • Autoimmuunisairaudet

 • Tulehdus hoidettavalla ihoalueella

 • Veren hyytymiseen vaikuttava sairaus- tai lääkitys

 • Keloiditaipumus

 • Tartuntataudit

 • Epilepsia

 • Alle 6 kk aikaisemmin tehty täyteainehoito eri valmisteella

Hoidettavan asiakkaan täytyy olla vähintään 18 vuotta täyttänyt.

Sattuuko hoito?

Kivun kokeminen on aina henkilökohtaista. Teemme hoidon paikallispuudutuksessa, mutta kaikkea tuntoa ei saa pois. Käyttämämme täyteaineet myös sisältävät puudutetta, jotta hoito ja paraneminen olisi mahdollisimman kivutonta.

Kauanko täyteainehoidon tulos kestää?

Täyteaineilla saavutettavat tulokset ovat väliaikaisia. Hyaluronihappo hajoaa hoitoa seuraavien kuukausien aikana hitaasti elimistön oman aineenvaihdunnan seurauksena. Entsyymi hajottaa hyaluronihapon ristisidokset, jolloin hyaluronihappo muuttuu vedeksi ja sokeriksi ja poistuu aineenvaihdunnan mukana. Yleensä tulokset kestävät useita kuukausia. Jopa yli vuoden. Kesto on kuitenkin aina yksilöllinen riippuen käytetystä täyteaineesta, asiakkaan iästä, aineenvaihdunnasta, kudostyypistä, elintasosta ja esim. lääkityksestä. Ensimmäisellä hoitokerralla tulokset saattavat olla lyhytaikaisempia, mutta hoitokertojen myötä tuloksen kesto pitenee. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen tulos on mahdollisesti uusittava halutun ja pitkäkestoisemman lopputuloksen saavuttamiseksi.

 

Milloin voin palata normaaliin elämään?

Pistoshoidosta aiheutuu väliaikaisia sivuvaikutuksia, joita ovat punoitus, kihelmöinti, turvotus ja kuumotus ja aristus. Joskus neulan pisto voi aiheuttaa mustelmia osuessaan hiussuoneen. Huulissa on paljon hiussuonia ja hermoja. Harvoissa tapauksissa on raportoitu tulehdusreaktioista. Niihin on liittynyt hoitoalueen punoitusta, turvotusta ja kovettumista, mikä voi joskus vaikuttaa ympäröivään kudokseen.

Hikiliikuntaa ja saunomista on hyvä välttää 2 vrk ajan täyteainehoidon jälkeen. Lue lisää linkki: hoidon jälkeen

Mitä eroa täyteaineella ja botoxilla on?

Botox on kauppanimi A-tyypin botuliinitoksiinille. Se siloittaa ryppyjä rentouttamalla lihaksia.  Botuliinitoksiin kesto 3-6 kk. Se ei täytä juonteita tai kudosta. Täyteaine on ristisidottua suurimolekyylistä hyaluronihappoa, ja se luo volyymiä kudokseen sitomalla nestettä ympärilleen. Täyteaineen kesto on 4-12 kk pistopaikasta riippuen.

Lisätietoja

Metod Estetikassa olemme erikoistuneet monipuolisiin täyteainehoitoihin. Hoidoilla voidaan muotoilla ja korostaa sekä korjata kasvojen epäsymmetriaa todella merkittävästi. 

Poskipäiden muotoilulla tavoitellaan korkeutta keskikasvoille. Jos sinulla on matalat poskiluut, voidaan tavoitella pyöreyttä ja täyteläisyyttä keskikasvoille. Sairaanhoitaja arvioi konsultaatiossa hoidon soveltuvuuden, niin että tulos näyttää sopusuhtaiselta kasvojen kokonaisuuden kanssa.

Käytämme tutkittuja ja turvallisia täyteaineita, jotka mahdollistavat pitkäkestoisen tuloksen.

Täyteaineella voidaan nostaa myös alakasvojen laskeutunutta ilmettä asettamalla keskikasvoille pieni määrä täyteainetta. Näin leukalinja tulee näkyviin ja hamsteripussit häviävät.

Toimenpiteessä käytämme laadukkaita täyteaineita Juvederm Voluma  sekä Korupharma Avelan pitkäkestoisen tuloksen aikaansaamiseksi.

Konsultaatiossamme arvioidaan täyteaineiden soveltuvuus ja mietitään yhdessä asiakkaan tavoitteet. Lopputuloksena on luonnolliset tasapainoisemmat kasvot ja itsevarmempi olo.

Hoitoalueita ovat esimerkiksi:

 • Huulten epäsymmetria

 • Nenän epäsymmetria

 • Leukalinjan hoito

 • Poskipäiden kohotus

 • Kulmakarvan kohotus

 • Nasolabiaalien täyttö

Sekä monet muut trauman jälkeiset tai synnynnäiset sekä kasvojen epäsymmetriat, kuopat sekä varjot.  

Ota yhteyttä!