Kasvohoidot

Tehokkaat laitehoidot kasvojen kaulan ja decoltén hoitoon ilman kirurgisia toimenpiteitä.

_DSF0124

Plasmaprotein antiage hoito

1h 200€

Plasmaprotein antiage on ihoa nuorentava, ravitseva ja parantava hoito, jossa ihoon injektoidaan plasmaa. Plasma sisältää paljon tärkeitä komponentteja, jotka vaikuttavat ihon kuntoon, uusiutumiseen ja aineenvaihduntaan. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja on erityisesti tehokas kasvojen ja kaulan alueen juonteisiin, pigmenttihäiriöihin, arpiin ja tummiin silmänalusiin. Metod Estetikassa käytämme hoidossa omaa menetelmää, joka tutkimusten mukaan vaikuttaa parhaiten kollageenin tuotantoon ja ihon ravitsemiseen. Suosittelemme välttämään alkoholin ja rasvaisen ruoan käyttöä vähintään 2 päivää ennen hoitoa. Elimistöä on hyvä ravita tuoreilla kasviksilla, hedelmillä ja vedellä, jotta plasma olisi mahdollisimman ravinteikasta ja kirkasta. Hoitoa suositellaan vähintään 3 kerran sarjahoitona parhaimman tuloksen saavuttamiseksi.

_DSF0209

Mesolankahoito monolangoilla

30min alk. 190€

Mesolangoilla hoidetaan kasvojen, kaulan ja vartalon alueiden ihon veltostumista, ryppyjä ja muita ikääntymismuutoksia. Hoidettavia alueita ovat mm. nasolabiaali-, marionette-, sibelius- ja otsarypyt, posket, leukalinja, hamsteripussit, silmäpussit ja silmärypyt, kaksoisleuka ja laskeutuneet silmäkulmat. Mesolangat silottavat juonteita, stimuloivat kollageenin muodostumista, kohottavat hoidettua aluetta sekä tehostavat lymfa-aineenvaihduntaa. Langat sulavat itsestään 6-8 kk päästä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi lankoja laitetaan yleensä 5 lankaa/puoli. Hinta määräytyy käytettyjen lankojen mukaan. Ennen hoitoa suosittelemme välttämään alkoholin ja chia-siementen käyttöä viikon verran sekä keskeyttämään verta ohentavia valmisteita 3-5 vk ennen hoitoa. Hoidon kontraindikaatiot: vakavat perussairaudet, vakavat allergiset reaktiot, kuume, keloidi, tulehdus hoitoalueella, raskaus ja imetys.

_DSF0149

Lipolyysi pistoshoito

20min – 35min alk. 120€

Lipolyysi on menetelmä, joka auttaa hajottamaan tai poistamaan rasvasoluja hoidettavalla alueella.

Huulten muotoilu/täyttö

30min – 45min 1ml 320€

Huulten muotoilu täyteaineella on kosmeettinen toimenpide, jolla pyritään parantamaan huulten ulkonäköä, muotoa ja volyymiä. Täyteaineita käytetään korostamaan huulten luonnollisia piirteitä, lisäämään täyteläisyyttä ja tasoittamaan mahdollisia epäsymmetrioita. Toimenpide on suosittu tapa saada nuorekkaampi ja viehättävämpi ilme.

 

Hoito on tehokas ja suhteellisen nopea tapa parantaa huulten ulkonäköä. Ammattilaisen tekemänä toimenpide on turvallinen, ja sen tulokset ovat luonnolliset ja kauniit.

 

Ennen toimenpidettä on tärkeää käydä perusteellinen konsultaatio ja varmistaa, että täyteaine on turvallinen ja sopiva juuri sinun tarpeisiisi.

 

Täyteaineen vaikutus kestää yleensä 6–12 kuukautta riippuen käytetystä tuotteesta ja asiakkaan aineenvaihdunnasta. Jatkuva tulos vaatii säännöllisiä ylläpitokäyntejä.

Korvalehtien täyttäminen

30min 280€

Korvalehden muotoilu ja täyttäminen täyteaineella. Tulokset ovat välittömiä ja hoidon jälkeen korvalehti on täyteläisempi ja kiinteämpi.

 
 
_DSF0090

Ryppyjen hoito pistoksella

20min – 45min alk. 199€

Neurotoksiini hoito yksi alue: otsarypyt, sibeliusrypyt, silmäkulmat tai kulmakarvojen kohotus. Tehokas ja nopea injektiohoito ikämuutosten merkkeihin. Ennen hoitoa: Muutamaa päivää ennen hoidon on suositeltavaa välttää alkoholin ja tulehduskipulääkkeiden (kuten ibuprofeenin) käyttöä, koska ne voivat lisätä verenvuotoa ja mustelmien riskiä. Suosittelemme välttämään chia-siementen käyttöä 1- viikko ennen hoitoa sekä keskeyttämään Omega-3 valmisteiden käyttöä 2-viikkoa ennen hoitoa.

Hollywood peel-Laser kuorinta

30min alk. 210€

Laser kuorinta Hollywood Peel, tunnetaan myös nimellä Carbon Peel, on edistyksellinen ja tehokas kasvojen nuorennushoito, joka hyödyntää hiilikuorinnan ja laserteknologian yhdistelmää. Tämä hoito on suunniteltu parantamaan ihon sävyä ja tekstuuria, vähentämään juonteita ja ryppyjä, pienentämään huokosia sekä antamaan iholle nuorekkaan hehkun.

 

Hyödyt:

•Parantaa ihon tekstuuria ja sävyä

•Vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä

•Pienentää laajentuneita huokosia

•Poistaa mustapäitä ja aknea

•Antaa iholle nuorekkaan ja hehkuvan ilmeen

 

Laser kuorinta Hollywood Peel sopii lähes kaikille ihotyypeille ja -sävyille. Se on erityisen hyödyllinen henkilöille, jotka haluavat parantaa ihon ulkonäköä ja nuorekkuutta ilman invasiivisia toimenpiteitä tai pitkää toipumisaikaa.

 
 
Co2 laser

CO2- Laser kuorinta

60min 460€

CO2-laserkuorinta on tehokas ja tarkka ihonhoitomenetelmä, jossa käytetään hiilidioksidilaseria ihon pintakerrosten poistamiseen ja ihon uudistamiseen. Hoito soveltuu erityisesti ryppyjen, arpien, epätasaisen ihon sävyn ja tekstuurin sekä ikääntymisen merkkien hoitoon. CO2-laser stimuloi kollageenin tuotantoa, mikä parantaa ihon kimmoisuutta ja ulkonäköä.

 

Hyödyt:

•Parantaa ihon tekstuuria ja sävyä.

•Vähentää ryppyjä ja hienoja juonteita.

•Vähentää arpia ja pigmenttimuutoksia.

•Stimuloi kollageenin tuotantoa, mikä lisää ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä.

 

Riskit:

•Väliaikainen punoitus, turvotus ja epämukavuus hoitoalueella.

•Infektioriski, jos jälkihoito-ohjeita ei noudateta.

•Pigmenttimuutokset (hyperpigmentaatio tai hypopigmentaatio), erityisesti tummemman ihon omaavilla potilailla.

•Arpeutuminen, jos iho ei parane odotetusti.

CO2-laserkuorinta on tehokas tapa parantaa ihon ulkonäköä ja terveyttä. Huolellinen suunnittelu, asiantunteva toteutus ja asianmukainen jälkihoito takaavat parhaat mahdolliset tulokset ja minimoivat riskit. 

Hifu- kaulan kiinteytys

20min 290€ / 1 alue

Hifu ultraäänihoito.

 
 
View from above rejuvenation of beautiful woman enjoying cosmetology procedures in beauty salon. Dermatology, hands in blue glows, healthcare, therapy, botox

Hydra Puhdistava Kasvohoito

45min 120€

Hydra Puhdistava Kasvohoito on ainoa ihonhoitomenetelmä, jossa samalla kertaa yhdistyvät ihon puhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhjennys sekä ihoa kosteuttavien ja suojaavien tehoaineiden imeytys.

 
 
 
 

Ota yhteyttä!