Miehille

HELSINKI

Erityisesti miehille soveltuvat esteettiset hoitomenetelmät.

Ice Face -Huippukylmä kasvojenhoito miehille 245€

Hoito aktivoi verenkiertoa, siloittaa rypyt, kirkastaa kasvot, terävöittää ilmeen sekä poistaa silmäpussit ja ylimääräisen turvotuksen leukalinjasta. Rauhoittaa ja hoitaa tulehtuneen ihon (esim. akne ja rosacea, eli ruusufinni). Hoito soveltuu kaiken ikäisille.

Hyödyt

Hinta

245 €

Kesto

45 minuuttia

Kenelle?

Hoito on suunnattu kaikenikäisille miehille jotka kaipaavat kasvoilleen raikasta ilmettä tai apua tulehtuneen ihon hoitoon.

Miten?

Hoidon aikana kasvojen ihoa käsitellään laitteella joka saavuttaa jopa -18 asteen lämpötilan näin aktivoiden verenkiertoa ja sijoittaen ryppyjä.

Miesten Hifu-Multi Puls M.E. Signature & Rauhoittava & Viilentävä IceFace hoito

Signature Hifu hoito vhdistettynã CryoDerma kasvojenhoitoon. Hifu-hoidon toimintaperiaate on kollageenin stimulointi. Hoitopäätä käytetään tarkasti valitun alueen käsittelyyn, jolloin se lähettää korkeataajuisia ultraääni-aaltoja ihon sisään. Nämä aallot aiheuttavat lämpoä ja stimuloivat kollageenin tuotantoa, joka on ihon tukirakennetta lläpitävä proteini. Kun uutta kollageenia modostuu, se auttaa kiinteyttämään ihoa ja parantamaan sen rakennetta. Hifu-hoito on leensä melko nopea ja kivuton toimenpide, verrattuna pistoshoitoihin. Hoidon tulokset ovat nähtävissä välittömästi, mutta lopulliset ja maksimaaliset tulokset näkyvät yleensä muutaman viikon tai kuukauden kuluttua hoidosta, kun usi kollageeni on muodostunut ia iho on kiinteytynyt. CryoDerma hoidon etuja Hifu hoidon jälkeen ovat: ihon villentäminen ja rauhoittamien, kiinteyttäminen, ryppyjen ja juonteiden tasoitus, ihonpinnan ja ihonvärin kirkastaminen. Myös aknen hoidon tuki sekä ihon tulehdusten lievittäminen.

Hinta

680 €

Kesto

1 tunti

Ota yhteyttä!