Lihasten kiinteytys ja kuntoutushoito - PMS Physio muscle shape

Lihasten kiinteytys ja kuntoutushoito - PMS Physio muscle shape

Hinta
90€/krt
Kesto
30 min
Hyödyt
Varaa aika helposti netistä

Usein kysyttyä

Miten hoito toimii?

EMS-hoito käyttää sähköisiä impulsseja stimuloimaan lihaksia. Elektrodien avulla keho saa kontrolloituja supistuksia, jäljitellen lihasten luonnollista aktivaatiota. Tämä auttaa vahvistamaan ja muotoilemaan lihaksia ilman perinteisen harjoittelun tuomaa stressiä.

Sattuuko hoito?

Hoidon aikana saattaa tuntua lievää polttelua tai pistelyä, mutta yleensä se ei ole kivuliasta. Jokainen voi kokea hoitotunteen eri tavalla riippuen omasta herkkyydestään sähköisille stimuluksille.

Kenelle hoitoa ei saa tehdä?

  • Henkilöt, joilla on sydämentahdistin tai muu elektroninen implantaatti
  • Epilepsia
  • Iholla avoimia haavoja tai tulehduksia

On aina tärkeää keskustella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen uuden hoidon aloittamista, erityisesti jos on olemassa terveysongelmia tai muita hoidon vasta-aiheita. Näin varmistetaan, että hoito on turvallinen ja sopiva yksilöllisiin tarpeisiin.

Lisätietoja

EMS-hoito tarjoaa tehokkaan tavan vahvistaa ja muotoilla lihaksia ilman pitkiä ja intensiivisiä harjoituksia. Sen yksilöllinen soveltuvuus ja kyky kohdistua tarkasti haluttuihin lihasryhmiin tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon miehille, jotka haluavat lisätä lihasten voimaa, muotoa ja kestävyyttä ilman suurta aikapanostusta tai suurta fyysistä rasitusta. EMS-hoidossa yksi hoitokerta voi sisältää jopa noin 36 000 supistusta, kun taas vastaavan tehon saavuttaminen kuntosaliharjoittelussa voi vaatia pidemmän ajan ja useampia toistoja eri harjoitusliikkeissä. EMS mahdollistaa suuremman määrän lihassupistuksia lyhyemmässä ajassa, mikä voi tarjota intensiivisemmän harjoittelun lyhyemmässä ajassa verrattuna perinteiseen kuntosaliharjoitteluun. Hoidettavia alueita ovat yleensä esimerkiksi vatsa-, reisi- ja pakaralihakset, sekä käsivarret.

Ota yhteyttä!